Beveiliging installaties

Beveiliging is een van de belangrijkste onderwerpen in deze tijd. Wij - zowel de particulier alsook het bedrijfsleven - worden in ons functioneren en welzijn bedreigd door criminaliteit en vandalisme. Dat is de reden dat een groot belang wordt gehecht aan elektronische hulpmiddelen, zoals inbraaksignalering en camerasystemen, die als ogen en oren fungeren om zoveel mogelijk te voorkomen dat er zaken gebeuren die niet door de beugel kunnen.


Meldkamer

De alarmcentrale Security Monitoring Centre, kortweg SMC, draagt zorg voor een professionele aanname, registratie en afhandeling van alle alarmmeldingen. SMC-medewerkers doen dat volgens een protocol dat zij samen met u opstellen. Daarnaast kunt u een beroep op SMC doen voor camerabewaking, alarmopvolging, het beveiligen van uw mobiele objecten en het aansturen van klimaatinstallaties.

Een groot deel van de in Nederland operationele alarminstallaties zijn aangesloten op de centrales van SMC. SMC is dan ook één van de marktleiders in Nederland. De SMC AlarmCentrales zijn uitgerust met de modernste apparatuur. Bovendien heeft SMC een 100% operationele back-up centrale in Eindhoven. Voor meer info >>


Inbraak alarm installaties

Buiten de elektronische hulpmiddelen adviseren wij u in het opzetten van een totaalplan. In dit totaalplan kijken we samen met u naar uw situatie en, welke maatregelen we kunnen treffen om het voor de inbrekers zo onaantrekkelijk te maken.

Dit worden ook wel organisitorische maatregelen genoemd hier is al heel veel uit te halen. Een inbraaksignalering systeem heeft pas zin als alles goed op elkaar afgestemd is, vanaf begin tot eind.

Een inbraak en dan...

Voor de opvolging van een inbraakalarm zijn er meerdere mogelijkheden van doormelding naar uw GSM of naar een Particuliere Alarmcentrale (PAC) in beiden verzorgen wij de aansluiting.

Camera bewaking (CCTV)

CCTV staat voor Closed Circuit Television Systemen, een camera systeem waarmee tegenwoordig de mogelijkheden enorm zijn. Zoals:

  • uw woning of bedrijf 24 uur per dag in de gaten houden;
  • live beelden bekijken op uw smartphone van uw woning of bedrijf;
  • een melding krijgen op het moment dat er beweging is (motion detection);
  • als verificatie middel bij inbraak om te kijken of er daadwerkelijk wordt ingebroken.

Intercom installaties

Een intercom systeem bestaat uit een buitenpost en een binnenpost. De buitenpost kan op een deur of poort worden bevestigd en staat in verbinding met de binnenpost. Wanneer een bezoeker bij de buitenpost aanbelt, wordt er een seintje gegeven naar de binnenpost.


Toegangscontrole

Een toegangscontrolesysteem werkt op basis van persoonsherkenning. Het systeem herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager (zoals een digitale sleutel of digitaal pasje) of laat een persoon binnen op basis van een unieke persoonlijke code of unieke handzender.


Elektrotechniek voor particulieren en bedrijven

Vanaf 2013 werkt Noordwest 8 Security samen met MG Visser Elektrotechniek, een allround elektrotechnisch installatiebedrijf gevestigd in Egmond aan Zee. Samen vormen wij een jong en dynamisch bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in de elektrotechniek.

MG Visser Elektrotechniek is al vanaf 2008 een zelfstandig elektrotechnische installatiebedrijf werkzaam in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in alles op het gebied van elektriciteit in de breedste zin van het woord; alles wat te maken heeft met zwakstroominstallaties, lichtsystemen en datanetwerken.24 / 7 Bel in noodgevallen:   072 743 2222